Flytt- & mäklarinfo

Här finner du information kring frågor som ofta uppkommer inför försäljning och inflytt. Är du redan inflyttad hittad du mer information under Boendeinfo och Frågor & svar.

Elavtal

Boende behöver teckna eget elavtal.

Vatten

Ingår i månadsavgiften.

Bredband & TV

Bredband (via fiber) upp till 1 Gbps och TV från Ownit ingår i månadsavgiften.

Hemförsäkring

Det är viktigt att varje hushåll har en egen hemförsäkring med bostadsrättstillägg. Se till att du har försäkringen under tiden du har nyttjanderätten av lägenheten. Föreningen har ingen försäkring för din lägenhet.

Parkering och garage

Föreningen har följande parkeringsplatser:

  • 32 st garageplatser för 850 kr. Fyra av platserna har laddstolpar och kostar 950 kr / mån.

  • 30 st parkeringsplatser ute för 500 kr /mån med uttag för motorvärmare. Fyra av platserna har laddstolpar och kostar 600 kr / mån.

  • 3 st parkeringsplatser ute för 450 kr / mån.

Det är för närvarande kö till alla platser. Kötiden varierar och är beroende på avflyttning och uppsägning. Du kan ställa dig i kö från inflyttningsdagen.

Tänk på att det enbart får uppbringas ett fordon per parkeringsplats och det råder där förbud att förvara andra föremål, såsom barnvagnar, pulkor och övrigt. Endast en plats per lägenhet tillåts och de erbjuds endast till medlemmar i föreningen.

Gemensamma lokaler

Föreningen har inga gemensamma lokaler förutom garage, cykel- och barnvagnsförråd.

Grillning

Grillning på balkongen får endast ske med elgrill under förutsättning att grannar inte störs av grillos och rök.

Omgivning

I närområdet finns det restauranger, affärer och övrigt serviceutbud samt goda kommunikationer. Besök områdesguiden Annedal Sthlm för mer information.

Affischering & reklam

Det är inte tillåtet för mäklare eller andra företag att sätta upp lappar, affischer eller annan reklam på föreningens mark eller i fastigheterna.

Bilder

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image